Workshop Train de Trainer ‘Hond als spiegel’

Iedereen heeft wel eens in de spiegel gekeken om zich zo bewust te worden van het eigen gedrag en het effect daarvan op anderen.
Wist je dat een hond ook een spiegel voor je cursist kan zijn?

Als jij een keer wil ervaren hoe een hond jou spiegelt en zo wil leren anders naar jezelf te kijken, dan is deze workshop wat voor jou!

Het coachen en spiegelen met honden is een gerichte manier van ervaren en leren. Tijdens deze workshop kun je door middel van spel, opdrachten en oefeningen zien hoe dat werkt en hoe gevoelens en onbewuste drijfveren vrijwel direct zichtbaar kunnen worden. Honden communiceren via hun houding, gedrag en energie. Ze hebben geen waardeoordeel en vertonen direct en puur gedrag, dat een eerlijk beeld geeft en ons bewust maakt van onze gedragingen. 

Tijdens deze workshop staan we stil bij onderwerpen als contact maken, samenwerken, kwaliteiten, valkuilen en (non verbale) communicatie. Er wordt een duidelijke vertaalslag gemaakt naar het dagelijks leven, waardoor je op een speelse en laagdrempelige manier handvatten krijgt om mee aan de slag te gaan. 

 Voor wie ?

Deze workshop is voor hondenprofessionals die interesse hebben in de spiegel die een hond je voor kan houden. 
Hondenprofessionals die overwegen de Train de Trainer ‘Hond als Spiegel’  te volgen en alvast willen voorproeven én de docent(en) willen leren kennen. 

Na het volgen van deze workshop kun je met korting deelnemen aan het opleidingstraject! Je krijgt je workshop inschrijvingsgeld terug als je inschrijft voor 19 maart 2023.

Docenten:
Gerja Westerhof trainer bij Kernreflect (www.kernreflect.nl)

Lesdag : Zaterdag 1 juli 2023 – 10u tot 16u

Locatie:
Zen4AllDogs Academie BeNe – Churchilllaan 64 – Schoten

Jouw investering:

79 euro (incl.btw)

Inbegrepen: Koffie, thee, water en versnaperingen
Lunch breng je zelf mee

Eigen honden kunnen niet mee, je werkt met de honden van de coach.

Schrijf je hier in