Nienke Melissen

Nienke woont in het mooie Zeelandse dorpje Kamperland. En heeft een eigen praktijk ‘Dogs by the Sea’
Ze heeft zelf drie schatten van honden, een kat, twee grote paarden en enkele mini pony’s.

Mens en dier, het is al van jongs af aan haar passie. Toen ze een klein meisje was, had ze al een grote liefde voor paarden. Na veel paarden te hebben gereden van andere, kocht ze op mijn 24e haar 1e eigen paard. Inmiddels heeft ze er vier.

Naast dat ze een echt paardenmeisje was, was ze altijd al gek op honden. Ze kreeg haar eerste woef en vanaf dat moment was ze helemaal ‘in love’ met deze fantastische viervoeter.

Ze wist het toen al zeker, ze moest én zou met dieren gaan werken. Dat lukte niet meteen, want ze heeft eerst veel met mensen gewerkt. Ze haalde haar SPW-diploma en kreeg diverse baantjes in de kinderen- en gehandicaptenzorg. Echter, haar droom om van haar passie voor dieren haar werk te maken bleef bestaan. Met haar motivatie en inzet heeft ze deze droom gerealiseerd! Eerst door aan de slag te gaan op diverse stallen en later in de Randstad, waar ze medewerkster ben geweest in een dierenasiel en haarzelf ontwikkelde als assistent beheerder. Haar liefde voor honden bleef ondertussen groeien, waarna ze ook nog met speurhonden op Schiphol heeft mogen werken.

Ondanks al deze mooie ervaringen, miste ze toch de vertrouwde Zeeuwse kust. Ze besloot om terug te gaan en begon in Zeeland haar eigen individuele hondenuitlaatservice.

Nienke is spontaan, een tikkeltje eigenwijs, vindt humor een grote must in het leven, ze is creatief en daadkrachtig. Nienke heeft ondertussen haar eigen bedrijf ‘Dogs by the sea’.