Daniëlla De Coster

Daniëlla , Paws in Touch is honden- en katten gedragscoach, ze houdt zich vooral bezig met stress gerelateerde problematiek zoals reactiviteit, angst en agressie. Een no-nonsense, eerlijke maar ook zeer betrokken en respectvolle aanpak met wetenschappelijk onderbouwde adviezen en een goede portie droge humor is wat je kan verwachten van haar.
Diergedrag en alles wat ermee te maken heeft wekte haar interesse toen haar hond, Nala, via niet zo subtiele signalen iets wou duidelijk maken et voila…

Ettelijke jaren en opleidingen later helpt ze graag leergierige mensen die hun kat of hond beter willen leren kennen en begrijpen of die voor een specifieke uitdaging staan.
Zowel voor katten als honden heeft ze zich gespecialiseerd in stress-gerelateerde gedragsproblemen en alles wat daarmee te maken heeft. Zo is ze ook als kynologisch sportmasseur (licentie 2) gevormd wat bij het herkennen van fysieke problemen goed van pas komt. Persoonlijk vindt ze samenwerking tussen professionals onderling zeer belangrijk zodat elke professional ook de kans krijgt om zich te specialiseren in datgene wat ze zelf het liefste doet of het interessant vindt en om eigenaren voor elk probleem de beste hulp te kunnen bieden.

Daniëlla heeft nu zelf 1 kat, Louis, die al goed op leeftijd is met z’n 14 jaar en een mooie kooikermeid, Nala van bijna 6 jaar.