Onze Visie

We horen je nu denken, “maar wat maakt deze Academie ‘net anders’ dan anderen”
we vertellen het je graag.

Onze Academie werkt ‘net anders’ omdat we alles in een geheel zien. De opvoeding en training van honden is belangrijk, maar kan ook ‘net anders’.

We kijken naar het welzijn van het dier en passen onze begeleiding aan. Indien het dier aangeeft dat het even niet meer kan, moeten we dit respecteren en de begeleiding aanpassen of zelfs even stoppen. Soms is het net teveel. Maar wist je dat je met massage in te zetten, de leermogelijkheden kan verbreden en de emotie kan veranderen? Dus verander de emotie zodat de hond open staat voor nieuwe dingen.

Stressreductie kan op verschillende manieren aangepakt worden, ook met massage en acupressuurpunten, aromatherapie, bachbloesems. We werken aan het totaalbeeld en je krijgt ‘the full package’ mee in je opleiding.

Wat denk je van Denkspellen mee in je lesplan op te nemen en lekker Creatief te gaan lesgeven? Dan bedoelen we dat iedere geleider met zijn hond leuke dingen doet terwijl jij als instructeur je steeds met één iemand even kan bezig houden. Maar ook leren om verantwoord spel in te zetten tussen hond-hond en hond-geleider.

Leer om fijne puppylesjes op te stellen en veilige puppyklasjes te organiseren. Ook bij die baby-viervoeters moeten we al alert zijn op het stressniveau. Doseren die handel!

Weet jij welke hondenrassen er zijn en wat hun motivatie is? Waarom hebben wij, mensen, deze rassen ‘gemaakt’ ? Hoe kunnen we ze bieden wat ze nodig hebben? We gaan hier dieper op in en zorgen dat al onze Trainers en Coachen leren tegemoet komen aan het natuurlijk gedrag van elke hond specifiek.

Aromatherapie, Fytotherapie en Gemmotherapie zijn mooie tools om in te zetten. Maar ook voeding. Straks kan jij ook als voedingsconsulent(e) aan de slag, met verdieping!

De Fun-factor is ook aanwezig.. Hoopers, Rally-O, Mantrailing en nog vele leuke dingen die jij straks als ‘Instructeur’ kan volgen.

…en dit maakt ons ‘net anders’.

Wil jij vrijblijvend een toets doen om te zien hoever je kennis is ? Misschien kan je alsnog een vrijstelling krijgen voor een aantal modules. Deze toets is digitaal & multiple choice. Maar wel op afspraak

Wij hebben er alvast zin in!

het Zen4AllDogs Team