Fun4AllDogs Hondenschool

Deze Hondenschool ligt in het hartje Schoten en is ‘net anders’. Je kan er terecht met je pup, puber en volwassen hond.
Er is een lessenpakket dat op maat is gemaakt voor onzekere en licht reactieve honden. En je kan er ook terecht voor lessen in het dorp.
Voedingsadvies, aromatherapie, massage, osteopatie & fysiotherapie, je vindt het bij deze Hondenschool.

Paws In Touch

Daniëlla van Paws In Touch is een krak als het op stress en stressreductie aankomt.
Moderne en onderbouwde kennis over hondengedrag, direct bruikbare tips om naar verbetering toe te werken en oog voor het welzijn van zowel je hond als van jou is wat je bij haar kan verwachten. Uiteraard dit alles met een unieke touch!

Dogversations

Dogversations is gespecialiseerd in gedragsbegeleiding, opvang, spelbegeleiding en training van honden van alle leeftijden (van pup tot senior).

Martin Gaus Hondenschool Leopoldsburg

Bij deze Hondenschool kan je terecht voor training, advies, persoonlijke begeleiding, sport & fun.
Een er is een buitenlocatie EN binnenlocatie!

JoMyDog

Jo geeft reeds 25 jaar les in een plaatselijke hondenschool maar je kan ook bij haar terecht voor privé-begeleiding.

Cats & Dogs Dierenspeciaalzaak

In 2003 is Cats & Dogs gestart met een kleine dierenspeciaalzaak in Schilde, nog geen 100 m2 groot. De winkel was een keuze ontstaan uit liefde voor dieren, wat ze ook wilden delen met hun klanten. Vandaag kan het team van Cats & Dogs klanten adviseren en bedienen in zes winkels in Schilde, Sint-Job, Kalmthout, Rijkevorsel, Lier en Sint-Katelijne-Waver. Hun filosofie en missie blijven ze trouw: ze geven je huisdier het beste uit de natuur, wat het best past bij je huisdier in lijn met de natuurlijke gang van zaken, de zorg voor je beste vriend in huis is hun eerste bekommernis.