Lisanne van Zwam

Lisanne is sinds 2007 werkzaam in de dierenvoeding branche.
Lisanne haar grote droom was dierenarts worden, maar ze werd niet ingeloot in die studie tot haar grote spijt. Ze besloot zich te gaan focussen op dierenvoeding en vooral de kracht van de voeding sprak haar aan.

Ze deed een studie Animal Management in Leeuwarden, waar ze in vier jaar tijd enorm veel leerde over voeding, en niet alleen die van honden, maar van alle diersoorten; van konijn tot olifant. Na haar studie is Lisanne aan de slag gegaan bij haar laatste stagebedrijf. Een aantal functies verder is ze na acht jaar daar weggegaan als Salesmanager. In deze acht jaar stond het contact met de klant in de breedste zin van het woord, centraal en was het geven van voorlichting over voeding een van haar belangrijkste taken.

Lisanne kreeg een baan aangeboden bij een grote insectenkwekerij die zich meer focustte op de mogelijkheden van insecten in de dierenvoeding te brengen. Na een tijdje nam ze de beslissing om meer terug naar haar basis te gaan, namelijk het geven van trainingen en opleidingen en nam de beslissing om haar eigen bedrijf Nutrifacts op te richten, hier geeft ze voorlichting en educatie op het gebied van dierenvoeding.


Annelies De Paep

Annelies De Paep is bezielster van Wablaf en Bewuste Hondenmoeders (podcast).
Annelies is gedrags- en communicatiedeskundige en heeft haar doorheen de jaren laten inspireren door haar werk met asielhonden in binnen- en buitenland.

Annelies heeft tal van opleidingen en workshops gevolgd om mensen en honden met een verhaal zo goed mogelijk te begeleiden naar een ander toekomstperspectief.
Ze zet vooral in op begrip en het zien van honden als individu met kwaliteiten en valkuilen.

Annelies is ook mama van twee prachtige kinderen en deze brachten haar nog meer op haar pad. voor haar zijn honden en jonge kinderen gelijk in hun ontwikkeling en connectie met ons als (honden)ouders wat maakt dat Annelies zich nu vooral specialiseert in honden van zes tot achttien maanden, dé periode van mentale ontwikkeling en de hele complexiteit rond puberteit.

In de eerste plaats gaat haar al haar aandacht naar de mensen achter de hond, zij zijn de sleutel tot verandering én naar beter welzijn voor hun hond (vaak ook voor zichzelf).
Voor dat onderdeel van werken komt ze graag jullie wereld verruimen.

Annelies is onze gastdocent in de module HondenCoach en zal de lesdagen ‘Mensbegeleiding’ geven.


Nancy Popieul

Als kind was Nancy al gefascineerd door natuur en natuurgeneeswijzen.  Ondertussen is ze reeds zo’n 25 jaar actief als gezondheidsbegeleider en docent en heeft ze een praktijk voor mens en dier.

Haar zoektocht begon met de opleiding herborist maar al snel zocht ze haar weg in de Gemmotherapie, Aromatherapie, Fytotherapie, Bachbloemsems,… Nancy is nieuwsgierig van aard en haar drang naar informatie is groot.  Haar zoektocht naar correcte informatie verliep niet alleen in België maar ook Zwitserland, Frankrijk, Duitsland,… Een aantal jaren geleden heeft Nancy ook een universitaire opleiding gedaan in de U.K.  Daar heeft ze de opleiding Health Science gevolgd, een wetenschappelijke opleiding tot Master in Health Science. Nancy is heel erg gefascineerd door genetica en epigenetica en alles wat met DNA en erfelijkheid te maken heeft.

Als grote dierenvriend heeft ze zich heel erg gespecialiseerd in zachte therapievormen voor dieren. Gemmotherapie is haar grote passie schreef ze dan ook een kleine praktische gids Gemmotherapie voor dieren. De opleiding wordt gegeven vanuit haar  jarenlange ervaring die ze graag met je deelt.

Nancy geeft ook de opleiding Bachbloesemconsulent(e) voor dieren.