Krisje Moens

Oprichter van de Zen4AllDogs Academie BeNe & TCM Academie voor Dieren BeNe.
Krisje is HondenCoach en geeft ‘net anders’ trainingen…East meets West zeg maar!
Deze manier van opvoeden en trainen van honden wil ze doorgeven aan andere professionals; dat is het idee achter de Zen4AllDogs Academie BeNe.
Lees meer…

Krisje geeft les in:
-Creatief lesgeven
-Denkspellen voor Honden
-Massage & essentiële oliën
-Anatomie
Acupresssuur voor Honden
-…

Daniëlla De Coster

Daniëlla ‘Paws in Touch’ heeft zich vastgebeten in stress en stressreductie. Ze is een krak in communicatie & lichaamstaal. We zijn blij met haar in ons team
Lees meer…

Daniëlla geeft les in:
-Basisbehoeften
-Lichaamstaal honden
-Oorzaken van gedrg
-Stress & stressreductie
-Emoties en leren
_Leerprincipes
_Pijn & Gedrag
-…

Kiki Vanhoenacker

Kiki is hondencoach en geeft al jaren lang les. Ze is instructeur op een hondenschool die ook ‘net anders’ denkt en dat maakt dat ze een mooie aanvulling is in ons team..
Lees meer…Kiki geeft les in:
-Basisbehoeften
-Lichaamstaal honden
-Hondenrassen & hun specifiek gedrag
-Oorzaken van gedrag
-Emoties & leren
-Leerprincipes
-…

Jo Mertens

Jo heeft vijfentwintig jaar kennis. Ze is Hondentrainer, doet Hoopers, speuren en heeft opleidingen op haar teller i.v.m. het begeleiden van onzekere en angstige honden…
Lees meer…


Jo geeft les in:
-Opvoeden van pups
-Opvoeden van pubers
-…

Lisanne Oomen

Lisanne is sinds 2007 werkzaam in de dierenvoeding branche.
Lisanne haar grote droom was dierenarts worden, maar ze werd niet ingeloot in die studie tot haar grote spijt. Ze besloot zich te gaan focussen op dierenvoeding en vooral de kracht van de voeding sprak haar aan.
Lees meer….

Lisanne geeft les in:
-Voedingsconsulente basis
-Voedingsconsulente verdieping

Annelies De Paep

Annelies De Paep is bezielster van Wablaf en Bewuste Hondenmoeders (podcast).
Annelies is gedrags- en communicatiedeskundige en heeft haar doorheen de jaren laten inspireren door haar werk met asielhonden in binnen- en buitenland.

Annelies heeft tal van opleidingen en workshops gevolgd om mensen en honden met een verhaal zo goed mogelijk te begeleiden naar een ander toekomstperspectief.
Ze zet vooral in op begrip en het zien van honden als individu met kwaliteiten en valkuilen.
Lees meer…

Annelies geeft les in:
-Mensbegeleiding
-….

Toinny Lukken

Dieren waren altijd Toinny haar passie, of het nu gaat om klein of groot, zonder dieren kan ze niet leven. In 1983 behaalde ze haar diploma’s dierenverzorging en veeverloskunde aan het Aeres Barneveld. Ze werd, na een strenge selectie, uitgekozen uit 400 sollicitanten voor de droombaan als dolfijnen-, zeeleeuwen- en orkatrainer bij Dolfinarium Harderwijk. Daar heeft ze ruim 34 jaar gewerkt, waarvan ze 20 jaar shows heeft verzorgd met deze fantastische zeezoogdieren. Daarnaast was ze in het verleden veel te vinden in zeezoogdierparken in het buitenland zoals in Australië, Portugal, Frankrijk, Spanje, Amerika, Hawaii en Curaçao.
Lees meer…


Toinny geeft les in:
-Een click met kippen – lesdag in Module Trainer

Barbara Celis

Barbara Celis is van opleiding dierenarts assistente en heeft een eigen trimsalon ‘Pelsjes en Pootjes’. Dit is een trimsalon voor honden, katten en konijnen!
Ze heeft ook een konijnenhotel aan haar huis.
Lees meer…


Barbara geeft les in:
-EHBO voor Hond & kat
-Dagelijkse verzorging voor hond & kat
-…

Nancy Popieul

Als kind was Nancy al gefascineerd door natuur en natuurgeneeswijzen.  Ondertussen is ze reeds zo’n 25 jaar actief als gezondheidsbegeleider en docent en heeft ze een praktijk voor mens en dier.
Haar zoektocht begon met de opleiding herborist maar al snel zocht ze haar weg in de Gemmotherapie, Aromatherapie, Fytotherapie, Bachbloemsems,… Nancy is nieuwsgierig van aard en haar drang naar informatie is groot.  Haar zoektocht naar correcte informatie verliep niet alleen in België maar ook Zwitserland, Frankrijk, Duitsland,…
Lees meer…


Nancy geeft les in:
-Opleiding bachbloesemconsulente
-Opleiding Gemmotherapie consulente
-…