Zakelijk

Zakelijk2019-03-11T12:04:56+01:00

Get a business…

Ondernemen is een Mindset…’H’Ondernemen is ook een mindset…
Hondernemen heeft niets met geld of een diploma te maken. Maar wanneer ben je een Hondernemer? En wat onderscheidt de Hondernemer van diegene die ‘een bedrijfje heeft’.

Hoe krijg jij je klanten en belangrijkste van al is, hoe hou je deze? Misschien moeten we hier onze mindset ook weer even veranderen en denken ‘hoe krijg ik meer klanten’?

Mond op mond reclame is de beste reclame die er is. Dat betekent dat iemand jouw diensten bij anderen in zijn netwerk aanbeveelt, en Netwerken kun je overal. Er zijn overal speciale netwerkbijeenkomsten voor zelfstandigen. Denk bijvoorbeeld aan de Open Coffees maar ook op congressen, informele bijeenkomsten van de school of in de kantine van de voetbalploeg kun je netwerken.

Doordat Krisje op een aantal Open Coffees te gast was, vond ze niet direct haar pool. Deze Open Coffee momenten inspireerden haar wel.

Er wordt in hondenland wel samengewerkt maar er is geen platform om op een ongedwongen manier met elkaar samen te zitten bij een tas koffie en daarom is een Open Coffee moment de geschikte moment.

Koffie & Hondenhaar Open Coffee is in organisatie van Krisje Moens – Zen4AllDogs en is vrij toegankelijk voor jou als ‘Hondenprofessional’

Ben jij op zoek naar VERANDERING, ben je ambitieus en een echte doorzetter? Denk jij in oplossingen en mogelijkheden en niet in obstakels of problemen? Wil je werken vanuit je passie en mensen coachen naar een betere gezondheid en naar een gezonde financiële situatie?  Wil je meer vrije tijd, erkenning en een andere manier van werken? Ben je klaar voor het nieuwe ondernemen? Vraag meer informatie!