Thuisstudie ‘Kruidenstempels voor Honden’

Thuisstudie ‘Kruidenstempels voor Honden’2020-06-20T14:36:42+02:00

Kruidenstempelmassage

De kruidenstempelmassage is een Oosterse massagetechniek. De massage gebeurt met kruidenstempels, dit zijn warme bundeltjes gevuld met kruiden die een ontspannende, reinigende of activerende eigenschap bezitten.

Behalve ontgiftend is de kruidenstempelmassage is ook een zeer ontspannende massage. De warmte van de stempels en de geuren die de kruiden verspreiden zorgen voor dit dubbel effect.

Elke graad meer dan de lichaamstemperatuur, verhoogt de stofwisseling. De warmte van kruidenstempelmassage activeert de doorbloeding en de stofwisseling en zorgt voor soepelere spieren. De helende effecten van de kruiden dringen tot diep in het onderliggende weefsel en dit tot in de organen. De bloedvaten zetten uit en de huid wordt intenser doorbloed. Schadelijke stoffen worden sneller afgevoerd. De massage stimuleert het lichaam voor een betere werking en brengt tegelijkertijd rust.
Van alle massages is kruidenstempelmassage het meest doordringend.

Een kruidenstempelmassage is een ideale massage voor elke hond die spanning ervaart, moe of lusteloos  is. Dankzij de kruiden en hun aroma’s zal niet alleen het lichaam zich ontspannen maar zal er ook op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomen. De massage biedt hulp in stressvolle momenten omdat ze het lichaam stimuleert en nieuwe energie geeft.

In deze cursus leer je te werken met de stempels en kan deze inzetten in je behandelingen.

De cursus is uitgebreid gedocumenteerd en in kleur. Deze kan u met één klik kopen en gelijk doornemen.

Prijs: €95

Schrijf je hier in