Martin Gaus Keurmerk

Martin Gaus Keurmerk2020-02-13T07:55:42+01:00

Het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk

Heb jij kwaliteit van dienstverlening op 1 staan? Wil jij dat de diereigenaar jouw kwaliteit herkent? Wil jij samen met andere dierprofessionals blijven leren en wil je dat ook je medewerkers kunnen blijven leren? Lees dan verder!

Het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk wil samen met jou zorgen voor het optimaliseren van dierenwelzijn binnen een transparante en betrouwbare kwaliteitsomgeving. De kwaliteit van jou als dierprofessional zichtbaar, herkenbaar en vindbaar maken voor de diereigenaar én je collegae dierprofessionals.

Onderdeel van het keurmerk is de rol van de keurmerkdragers als leerbedrijf voor de studenten, de toekomstige dierprofessionals. Jouw leerbedrijf zal helpen om de opleidingen op het hoogste kwaliteitsniveau te krijgen en te houden.

Door de opzet van het keurmerksysteem stellen we je in de gelegenheid om ook al je personeel en vrijwilligers op hetzelfde kennisniveau te krijgen.

Door de introductie van permanente educatie die tot stand komt door samenwerking en verbinding tussen de academie en de leerbedrijven bieden we (toekomstige) dierprofessionals de mogelijkheid om samen, elke dag beter te worden en het allerbeste te realiseren.

Lees hierover meer