Thuisstudie Cursus ‘Hotstone & Gems voor Honden’

Thuisstudie Cursus ‘Hotstone & Gems voor Honden’2019-04-04T09:57:43+02:00

Wat is Hotstone massage?

Hotstone massage is een oude, rituele massagevorm die zijn oorsprong vindt in vele culturen. In Azië en India waren ‘hot stones’ de voorloper van de acupunctuur. In Amerika worden ze al eeuwenlang gebruikt door de Indianen en ook Japan heeft zijn eigen vorm….

Hotstone massage is een geweldig, intens, diepe warmte massage met hot stones, ofwel ‘hete stenen’, die een weldaad zijn voor het lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in spieren en botten, terwijl de ‘druk’ van de stenen ervoor zorgt dat je de energie weer terughaalt naar jezelf en je beter bij jezelf kan houden.

Honden hebben net als mensen af en toe behoefte aan een massage, daarom bieden we dit ook aan onze honden aan. Je hond wordt los gemasseerd met de warme stenen, olie en handen.

De warmte dringt door in de spieren en verlicht spanningen, terwijl de ‘Cold Stones’ ontstekingen verminderen en zwellingen tegen gaan. De applicatie van warmte vergroot het gevoel van welzijn en geeft ook de kans om dieper en effectiever te werken bij chronische pijn.

Hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie en werkt ontgiftend, stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling en activeert het zelfherstellingsvermogen van het lichaam. Daarnaast ondersteunt een hotstone massage alle niveaus van healing doordat het de emotionele, mentale en fysieke energieën harmoniseert.

Je leert ook te werken met de Gems en Kristallen en krijgt inzichten in de Chakra’s bij Honden. Leer hoe je Hotstone en Edelstenen kan inzetten in het meridiaan systeem bij je hond.

De cursus is uitgebreid gedocumenteerd en in kleur. Hij omvat meer dan 100 pagina’s, deze wordt u in een ringmap toegestuurd.

Optioneel kan je voor praktijkdag(en) kiezen. Deze zijn niet verplicht. Op het einde van de praktijkdag wordt er een certificaat overhandigd. Indien u meerdere praktijkdagen wenst te volgen, kan dit. Tijdens deze praktijkmomenten leer je de technieken toepassen.
De praktijkdagen zijn niet in de cursus verrekend en worden apart aangerekend.

Prijs: €225

Schrijf je hier in