Thuisstudie Professionele Hondenwandeldienst’

Thuisstudie Professionele Hondenwandeldienst’2019-01-24T15:22:09+01:00

Ben je een echte hondenliefhebber? En heb je altijd het idee gehad dat je ‘iets met honden wilt doen’? Dan is een hondenuitlaatservice waarschijnlijk de meest logische keuze.

Maar vergis je niet, een uitlaatservice start je niet zomaar! Zeker niet als het de bedoeling is dat het echt je baan wordt, en niet een hobby. Je start een echte onderneming met kosten en verplichtingen. Niet een beslissing die je zomaar neemt.

In België wonen heel veel honden… En in de huidige maatschappij heeft iedereen het steeds drukker. In steeds meer huishoudens werken zowel de man als de vrouw, en wie laat dan de hond uit?
Steeds meer mensen zoeken een uitlaatservice. Is er in jou omgeving nog niet zo’n service, dan is dat misschien wel de ultieme mogelijkheid om je droombaan te beginnen!

De cursus is uitgebreid gedocumenteerd en in kleur. Deze wordt u in een ringmap toegestuurd.

U wordt toegelaten in een virtuele Classroom waar je in rechtstreeks contact staat met de docent en met je medeleerlingen. U blijft toegang behouden tot deze Classroom. Test je kennis met de toetsen die je worden aangeboden en ontvang eventueel nog extra aanvullingen op de cursus.

Indien u graag een certificaat ontvangt is er op het eind van de cursus een examen. Deze is niet verplicht.
Het examen niet niet verplicht, is niet in de cursus verrekend en worden apart aangerekend (€95)

Prijs: €149

Schrijf je hier in