Testimonials

Testimonials2018-08-06T13:52:40+02:00

Onze cursisten vertellen…

 

 

Het in contact komen met andere honden was steeds met veel blaffen en trekken. Na de 6 lessen Z&Z, veel tips voor hond en baasje gekregen. Ik kan het iedereen aanbevelen.

-Els & Lorenzo, baasjes van Casper-

 

Ik ga steeds blij en wijzer naar huis. Krisje negeert de omstandigheden en omgeving niet én ze observeert hond en baas op een zekere en rustige manier. Olga en ik hebben na 3 lessen alweer nieuwe en fijne stappen gezet. Aan te raden !

-Stefanie Claes & Olga-

 

Priveles hersenwerk gevolgd met mijn 2 hondjes, en het was een super ervaring! Alles goed uitgelegd en de uren vlogen voorbij! Top gedaan Krisje, je bent een topper!

-Kenny Maes, baasje van  Ozzy & Sky-

 

Ik heb heel veel geleerd op de cursus Bachbloesems en Fyto- & Aromatherapie en raadpleeg de cursus bijna dagelijks. Top!

 -Centrum Dier in Balans – Katleen Telemans-

 

Krisje, een geweldige cursus Fytotherapie en Aromatherapie. Een aanrader! Ik heb hem met veel plezier gevolgd. Het is een duidelijke en gebruiksklare syllabus. Een hele fijne ervaring!

-Martine Janssens-

 

De workshop creatief lesgeven , was een super toffe dag , verschillende leuke dingen met onze honden gedaan , het was gewoon héél ontspannend en super leuk, zowel voor de hond als het baasje we hebben er van genoten en vooral veel inspiratie opgedaan!

-Frank Janssens-