Study@Home

Study@Home2019-04-16T16:38:36+01:00

Studeren op je eigen tempo!

 Herken je dat gevoel… je wil je bijscholen maar je hebt geen tijd… of je vind een cursus die je erg aanstaat, maar je drukke agenda laat dit niet toe of de lesuren zijn niet te combineren met je gezin of je vrije momenten…

Dan is thuis studeren de ideale oplossing! Zen4AllDogs biedt jou de kans om thuis op je eigen tempo te studeren en (optioneel) de opgedane kennis te oefenen in één of meerdere praktijkdagen. Op deze praktijkdag krijgt u een certificaat overhandigd.

Voor een aantal cursussen is er een virtuele Classroom waarin u wordt toegelaten. In deze Classroom kan u rechtstreeks in contact blijven met de docent en de medestudenten. Je kan je kennis testen aan de hand van toetsen, om te zien of u de lesstof voldoende kent. Wilt u rechtstreeks een vraag stellen aan de docent, mailt u haar rechtstreeks. Deze Classroom blijft voor jou dan ook steeds toegankelijk!

 

Hoe werkt het?
U schrijft zich in via het inschrijvingsformulier. Na betaling krijgt u een (in kleur) gedrukte cursus in ringmap gebundeld toegestuurd via de post. U krijgt via mail een uitnodiging die u toegang geeft naar de Classroom. U kan aan de studie starten. In de Classroom vindt u data voor een praktijkdag. U schrijft zich in wanneer u er klaar voor bent. Die dag is niet in het cursusgeld verrekend en wordt nog aangerekend. U krijgt na een praktijkdag een certificaat.

Kwaliteit
Zen4AllDogs werkt voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteit van haar cursussen.

Privacy
Het beschermen van je persoonlijke gegevens is erg belangrijk voor ons. Jouw gegevens zijn beschermd in overeenstemming met de wettelijke eisen. Lees er hier meer over.

Thuisstudie cursussen: 

Aankomende cursussen:

  • Bachbloesems  & Acupressuur voor Honden
  • Fytotherapie voor Honden 
  • Aromatherapie voor Honden

 

Schrijf je hier in!