Fun4AllDogs Hondenschool

Deze Hondenschool ligt in het hartje Schoten en is ‘net anders’. Je kan er terecht met je pup, puber en volwassen hond.
Er is een lessenpakket dat op maat is gemaakt voor onzekere en licht reactieve honden. En je kan er ook terecht voor lessen in het dorp.
Voedingsadvies, aromatherapie, massage, osteopatie & fysiotherapie, je vindt het bij deze Hondenschool.

Paws In Touch

Daniëlla van Paws In Touch is een krak als het op stress en stressreductie aankomt.
Moderne en onderbouwde kennis over hondengedrag, direct bruikbare tips om naar verbetering toe te werken en oog voor het welzijn van zowel je hond als van jou is wat je bij haar kan verwachten. Uiteraard dit alles met een unieke touch!

Dogversations

Dogversations is gespecialiseerd in gedragsbegeleiding, opvang, spelbegeleiding en training van honden van alle leeftijden (van pup tot senior).

Martin Gaus Hondenschool Leopoldsburg

Bij deze Hondenschool kan je terecht voor training, advies, persoonlijke begeleiding, sport & fun.
Een er is een buitenlocatie EN binnenlocatie!

JoMyDog

Jo geeft reeds 25 jaar les in een plaatselijke hondenschool maar je kan ook bij haar terecht voor privé-begeleiding.

Dogs By The Sea

Een hondenschool en hondengedragscoach aan de Zeeuwse kust, bij Dogs By The Sea vind je privébegeleiding en groepslessen.

Osteopathie voor Dieren

Zowel Osteopathie als Fysiotherapie zijn in de dierenwereld nog relatief onbekend als behandelmethoden. Dit neemt niet weg dat er al mooie resultaten mee behaald zijn. Naast Osteopathie en Fysiotherapie biedt Debby nog aanvullende behandelingen aan.

Prins Petfoods

Prins is een familiebedrijf. Al bijna zestig jaar leggen drie generaties van de familie Verkade hun ziel en zaligheid in diervoeding. Prins voelt voor alle medewerkers een beetje als familie. Omdat ze willen dat alles helemaal aan hun wensen en kwaliteitseisen voldoet, doen ze graag alles in eigen huis. Gezondheid en dierenwelzijn gaat bij hun voor alles.

Kynomassage

Kynomassage® staat geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Zij zijn geaccrediteerd door de beroepsvereniging voor Kynologisch Masseurs en Massagetherapeuten Palpabel en erkend als bij- en nascholingsinstituut.