Etherion-Therapy® voor je hond

Etherion-Therapy® voor je hond2020-01-14T08:41:41+01:00

Wat is de Etherion-Therapy®

(ontwikkeld door Dierenarts Winnie Meeremans)

De Etherion-Therapy® helpt een behandeling te ondersteunen van een groot aantal problemen.

De manier van behandelen is zonder risico en kan ondersteunend werken bij een groot aantal aandoeningen bij alle diersoorten (hond, kat, rund, paard, … ) alsook bij mensen.

De deblokkering door deze methode vindt plaats ter hoogte van de huid, waardoor er geen risico is om bepaalde pathologieën te verergeren.

De Etherion-Therapy® is precies en werkt op een globaal niveau. Het hele dier wordt behandeld.

Wanneer er problemen ontstaan, observeren we een deprogrammatie van punten op en juist onder de huid. Het doel van de Etherion-Therapy® is om deze punten te herprogrammeren door het inzetten van bepaalde essentiële oliën in combinatie met de Etherion-pen®.

Door de vibratie van de Etherion-pen® en de essentiële oliën, is er een samenwerking die het zenuwstelsel op de juiste manier triggert, zodat er herstel optreedt.

Voor de oudere hond hebben we een behandeling die ondersteunt bij artrose, dysplasie, rugpijn, gezwollen gewrichten, patella luxaties, manken ten gevolge van trauma, pijn door slechte houding, groeipijnen,…

  • Wanneer behandelen we niet:
    Breuken, peesscheuring, spierscheuring, tumorpijnen, pijn met infectieuze of metabole oorsprong, pijnen van immunologische of anatomische oorsprong, bij zwangerschap, huidziekten,…

De behandeling gebeurt steeds in combinatie met aroma’s en zal dan pas het juiste resultaat hebben.

Let op: Deze therapie is geen vervanging voor een behandeling door een dierenarts maar slechts een ondersteunende methode.

Heel belangrijk is dat je viervoeter het leuk blijft vinden, daarom kijken we goed naar wat hij ons vertelt. Mocht hij aangeven dat het genoeg is geweest, respecteren we dit!

De kosten hiervoor zijn 45 euro per sessie (excl. reiskosten)
De sessie zal ongeveer 1u duren.

Locatie: ‘De Praktijk’ Zen4AllDogs 
                 Churchilllaan 64 – 2900 Schoten

Maak hier een afspraak