Acu-pen Therapie voor je hond

Acu-pen Therapie voor je hond2020-03-06T08:26:30+01:00

Wat is de Acu-pen Therapie?

De Acu-pen Therapie helpt een behandeling te ondersteunen van een groot aantal problemen.

De manier van behandelen is zonder risico en kan ondersteunend werken bij een groot aantal aandoeningen bij alle diersoorten (hond, kat, konijn, paard, … ) alsook bij mensen.

De deblokkering door deze methode vindt plaats ter hoogte van de huid, waardoor er geen risico is om bepaalde pathologieën te verergeren.

De Acu-pen is precies en werkt op een globaal niveau. Het hele dier wordt behandeld.

Wanneer er problemen ontstaan, observeren we een deprogrammatie van punten op en juist onder de huid. Het doel van de Acu-pen is om deze punten te herprogrammeren door het inzetten van bepaalde essentiële oliën in combinatie met Acu-pen.

Door de vibratie van de Acu-pen en de essentiële oliën, is er een samenwerking die het zenuwstelsel op de juiste manier triggert, zodat er herstel optreedt.

Voor de oudere honden is er een behandeling die ondersteunt bij artrose, dysplasie, rugpijn, gezwollen gewrichten, patella luxaties, manken ten gevolge van trauma, pijn door slechte houding, groeipijnen,…

De Acu-pen wordt ook ingezet bij spijsverteringsproblemen, blokkades van emoties, angst, onzekerheid, rouw & verdriet,….

De behandeling gebeurt steeds in combinatie met essentiële oliën en zal dan pas het juiste resultaat hebben.

Let op: Deze therapie is geen vervanging voor een behandeling door een dierenarts maar slechts een ondersteunende methode.

Heel belangrijk is dat je viervoeter het leuk blijft vinden, daarom kijken we goed naar wat hij ons vertelt. Mocht hij aangeven dat het genoeg is geweest, respecteren we dit!

De kosten hiervoor zijn 45 euro per sessie
De sessie zal ongeveer 1u duren.

Locatie: ‘De Praktijk’ Zen4AllDogs 
                 Churchilllaan 64 – 2900 Schoten

Maak hier een afspraak