Natuurlijk voor je Hond

Natuurlijk voor je Hond2020-03-06T08:23:48+01:00

Je hond natuurlijk gezond en volledig in balans…

             “A happy dog is a healty dog!”

Om een gezonde hond te hebben kijken we naar het totaal beeld.
Een hond die stabiel is zal op een rustige en sociaal vaardige manier contact maken met andere honden en/of mensen en niet met iedereen.

Soms reageren mensen ‘Het is toch fijn dat je hond zo blij is!’. Inderdaad, blij is leuk, maar ‘superblij’ in menselijke zin dan, dwz een hond die overal en op alles reageert, is niet oke.

Deze hond weet soms niet wat hij met die situatie aan moet. De hond kan niet meer zuiver denken, kan niet zuiver ervaren wat er gebeurt, door te veel spanning of angst.

Doordat stress hoger oploopt, zal er een reactief gedrag ontstaan, wat zich kan uiten in blaffen, snauwen en erger nog, bijten. Het kan in het moment gebeuren, maar het kan zijn, doordat de stress en angst chronisch is, dat de hond reeds reageert bij een bepaalde situatie, hond of mens. Dit kan ook een geluid of beweging zijn.

Met natuurlijke middelen kunnen we je hond helpen hem zijn balans terug te vinden. Door middel van Acupressuur, Bachbloesems of Essentiële Oliën en in combinatie met training, zetten we je hond terug op zijn sporen.

Misschien heeft je lieverd baat bij een druppelmassage met kruiden  of een behandeling met de Acu-pen -Therapie